MOLITVE PRVOPRIČESNIKA 3. a razred – OŠ Augusta Šenoe

Oče naš, hvala ti za ovaj svijet i zemlju. Za sva stvorenja, šume, cvijeće i vodu. Hvala ti za sve, a posebno za moju obitelj. Hvala ti!

Lara Lacković

 

Bože, hvala ti za sve! Bože hvala ti za naš kruh svagdan, hvala ti za svjetlost Sunčevu. Bože, kako si mogao stvoriti ovako divan svijet? O Bože, ti si najveći, nemoj nas nikada napustiti!

Adrian Santos Sepčić

 

Bože, hvala ti na ovom kruhu, na hrani i na vodi. Hvala ti na obitelji, sestrama i braći. I hvala ti na ovim blagdanima.

Josip Purtić

 

Dragi Bože, hvala ti što si stvorio ovaj svijet i što si stvorio moju obitelj.

Jasmina Holub

 

Oče naš, hvala ti za život i ovaj lijepi svijet, hvala ti na vodi, hrani i obitelji. Molim te, čuvaj mene i moju obitelj i sve dobre ljude na svijetu.

Elena Vengušt

 

Dragi Bože, hvala ti za moju obitelj i za prijatelje. Hvala ti za hranu i vodu, ova zemlja je predivna. Hvala ti za moje znanje. Hvala ti za moju skromnost.

Patrik T.

 

Bože, hvala ti za svaki dan što si stvorio. Molim te, pomozi onima koji nemaju što jesti i daj da svi ljudi pomažu jedni drugima. Hvala!

Jelena Čirko

 

Dragi Bože, hvala ti što si stvorio ljude i molim te daj kruha onima koji nemaju.

Magdalena Blum

 

Dragi Bože, blagoslovi moju obitelj i sve ljude ovoga svijeta. Amen!

Dorotea Krupić

 

Dragi Bože, hvala ti za ovaj divan život. Hvala ti za moju obitelj. Blagoslovi one koji nemaju hrane i providi im hranu. Molim te da u svijetu vlada mir. Amen.

Zrina Ozana Medić

 

Dragi Bože, hvala ti za sav kruh ovoga divnog svijeta kojeg si stvorio. Očuvaj moju obitelj od svih zala, hvala ti za sve ljude ovoga svijeta.

Jakov Babić

 

Dragi Bože, čuvaj mene, moju mamu i mog tatu i sve druge ljude, od svakog zla i nepravde. Amen.

Ivano Rigljen

  • Podijeli