Prayer Causes

Molitve u potrebama našim

slavica

Dobiveno: 24. rujan, 2014.

Molilo se 57 puta

Molio sam se za ovo

Presveti, Tebi je sve moguće.Ti imaš Rječi života vječnoga. Kome da idemo, ako ne k Tebi. Molimo Te za malu, jako bolesnu, željno očekivanu Ritu. Spasi je i daj da te svojim životom slavi. Mmolimo i za njene roditelje - daj im snage u patnji i vjernost Tebi. Amen.

Ivana Mikac Dodlek

Dobiveno: 28. kolovoz, 2014.

Molilo se 34 puta

Molio sam se za ovo

Gospodine, Ti si najveći i jedini liječnik! Podignem pogled i pogledam na Tvoj križ i ja sam izliječena. Ti si mene mnogo puta izliječio - i nema tih riječi kojima bih ti mogla dovoljno zahvaliti - hvala Ti Isuse! Poznaješ mene, poznaješ čežnju mojeg srca... Sve si mi dao, sve što god posjedujem na ovome svijetu, a ja... ja slaba i griješna još uvijek imam želja za koje Te molim da mi ih uslišaš. Isuse, Ti znaš kako moj suprug i ja željno želimo dijete... već godinama traju molitve koje upućemo Tebi za tu nakanu! Molim Te Isuse, podari nam dar roditeljstva! Ti znaš i zavjet koji sam ja dala za uslišanu tu molitvu. Ispuni ovu gorljivu želju moga srca. Hvala Ti Isuse! Hvala Ti Isuse već sada što ćeš uslišati moju molitvu! Mir i dobro svima! Tvoja vjerna službenica, Ivana

Paula

Dobiveno: 01. srpanj, 2014.

Molilo se 12 puta

Molio sam se za ovo

Gospodine, molim Te da daš snage svim mojim prijateljima i poznanicima koji u ovim trenucima polažu prijemne ispite za Muzičku akademiju. Neka im pomognu sv. Josip Kupertinski i sv. Cecilija, neka zvukom svojih instrumenata dotaknu sve prisutne. Sljedeća dva dana i ja ću biti na njihovom mjestu pa Te molim da mi daš snage da se bez straha i s povjerenjem u Tebe predam Tvojoj volji. Zahvalna sam Ti na talentu kojeg si mi dao i na svakom uspjehu postignutom u zadnjih 10 godina. Prosvijetli naše profesore i učvrsti našu volju da bismo mogli uspješno položiti ispit za koji se toliko dugo spremamo. Amen.

marija

Dobiveno: 14. ožujak, 2014.

Molilo se 21 puta

Molio sam se za ovo

Molim za ozdravljenje od svih tjelesnih i duhovnih bolesti.

JFC

Dobiveno: 10. ožujak, 2014.

Molilo se 29 puta

Molio sam se za ovo

Molim vas da molite za moju obitelj, posebno za moju bolesnu sestru (24 godine), koja boluje od karcinoma trbušne šupljine. Neka nam dragi Bog dadne snagu nositi ovaj križ skupa snjom, da nam dragi Bog očuva naša zdravlja da možemo biti uz nju i pomoći joj u ovoj teškoj borbi. Molim Boga da pogleda na moju obitelj i da se proslavi u mojoj obitelji, da mi sestri prodju kemoterapije bez komplikacija, da pobijedi ovu bolest i doživi svoju starost, a i mi skupa snjom. Neka dragi Bog bude uz sve obitelji i osobe koji se bore s teškim bolestima. Hvala i BVB

Sanja

Dobiveno: 23. veljača, 2014.

Molilo se 25 puta

Molio sam se za ovo

Pomolite se molim za mog supruga i njegovo obraćenje. Napustio je mene i djecu, molim dragog Isusa da mu se smiluje i prosvijetli ga, opraštam mu i molim da nam se vrati. Hvala svima na molitvi, budite blagoslovljeni !

Robert

Dobiveno: 13. veljača, 2014.

Molilo se 22 puta

Molio sam se za ovo

Poštovani! Molim Vas da se molite za zdravlje mene i moje obitelji! Puno hvala! Bog Vas blagoslovio!

Robert

Dobiveno: 06. veljača, 2014.

Molilo se 13 puta

Molio sam se za ovo

Molim Vas da ozdravim od bolesti na oku! Da sve prođe u redu! Bog Vas blagoslovio! Hvala!

Diana

Dobiveno: 22. listopad, 2013.

Molilo se 91 puta

Molio sam se za ovo

Dragi Isuse, molim Te, udijeli milost ozdravljenja smrtno bolesnom dječaku.

slavica

Dobiveno: 16. listopad, 2013.

Molilo se 85 puta

Molio sam se za ovo

Gospodine molimo te za malu jako bolesnu Emanuelu da ozdravi i da Te svojim životom proslavi . Molimo i za njene najdraže -  daj im snage u kušnji i vjernost Tebi. Amen.